gat.hr internet stranica koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ukoliko ne promijenite postavke na vašem internet pregledniku, pristajete na njihovo korištenje.

Slažem se
Ispis

ntu html m2df2b56c

ntu html m294b63f2

medulin

 
 
 
hr

 

21. OTVORENI TURNIR ZNS-a / MEDULIN, 08.10. – 11.10.2020

za kategorije U-13, U-12, U-11, U-10, U-9, U-8 za dječake i U-14 za djevojčice

 

Poštovani.

pozivamo vas da sa svojim ekipama sudjelujete na 21. Otvorenom turniru ZNS-a, koji će se održati od 08.10. do 11.10.2020. u Medulinu.

Zagrebački Nogometni Savez u suradnji s agencijom „GAT" u Medulinu već tradicionalno organizira nogometni turnir za dječake i djevojčice. Ovaj je turnir po prvi put organiziran 2000. godine, kada je na turniru bilo svega 480 učesnika. Taj se broj 2005. godine povećao na 780, te već 2006. godine na 1.200 učesnika. Iz godine u godinu broj učesnika je rastao, te rekordne 2010. godine stigao na 101 ekipa s 2131 učesnika. Turnir je i sudjelovanjem više klubova iz inozemstva (BiH, Njemačka, Slovenija, Češka Republika, Austrija, Švedska, Makedonija) dobio i međunarodni karakter.

Osim toga, na jubilarnom 20. otvorenom turniru ZNS-a u 2019. godini sudjelovalo je 125 ekipa sa 2120 učesnika.

Sa zadovoljstvom možemo najaviti, da za 2020. godinu, pošto nastojimo dodatno povećati kvalitetu nogometnog turnira, uz konačno potvrđeno sudjelovanje ekipa GNK Dinamo, NK Lokomotiva, NK Osijek, NK Istra 1961 i HNK Gorica vodimo pregovore sa poznatim klubovima iz Slovenije, Austrije i Češke. Naravno da očekujemo uobičajeni odaziv hrvatskih klubova koji na turniru svake godine učestvuju sa vrlo velikim brojem ekipa. Ova statistika potvrđuje da je turnir u organizaciji ZNS-ovih stručnjaka, te kvalitetom smještajnih i sportskih sadržaja postao jedan od najinteresantnijih u Hrvatskoj. 

 

U nastavku objavljujemo osnovne informacije o turniru za 2020. godinu :

 

Termin : 08.10. – 11.10.2020.

Destinacija : MEDULIN

Organizatori turnira : ZAGREBAČKI NOGOMETNI SAVEZ i turistička agencija „GAT" Medulin

Kategorije (godišta) :

Kategorije

godišta

Broj igrača

U – 13 dječaci

2007. i mlađi

10+1

U – 12 dječaci

2008. i mlađi

10+1

U – 11 dječaci

2009. i mlađi

7+1

U – 10 dječaci

2010. i mlađi

8+1

U – 9   dječaci

2011. i mlađi

6+1

U – 8   dječaci

2012. i mlađi

6+1

U - 14 djevojčice

2006. i mlađe

8+1

 

Broj utakmica po ekipi :  svaka će ekipa odigrati 8 do 12 utakmica na turniru.

 

Nagrade :

Ø  pehar i medalje : 1. do 3. mjesto,

Ø  pehar za najboljeg igrača u svakoj kategoriji,

Ø  pehar za najboljeg vratara,

Ø  pehar za najboljeg strijelca.

 

Smještaj za potrebe turnira u 2020. godini koristiti će se smještajni kapaciteti u hotelu "Park Plaza Belvedere" u Medulinu. Treneri će biti smješteni u dvokrevetnim sobama, a dječaci u trokrevetnim i četverokrevetnim sobama. Kod trokrevetnih i četverokrevetnih soba se radi o dvokrevetnim sobama sa jednim ili dva pomoćna ležaja (fotelje na razvlačenje). Početna usluga na dan dolaska je večera, dok je završna usluga na dan odlaska ručak.

 

Hotel PARK PLAZA BELVEDERE **** : Hotel Park Plaza Belvedere u Medulinu referentno je ime u svijetu sporta i nadaleko je poznat kao mjesto za pripreme vrhunskih sportaša. Hotel je savršen za goste koji traže aktivan odmor u Istri i žele održati kondiciju zahvaljujući velikoj ponudi sportskih aktivnosti. Hotel je opremljen prostranim dnevnim prostorom sa recepcijom i lobby barom, samoposlužnim restoranom, dvoranama za sastanke ukupnog kapaciteta do 150 sjedećih mjesta te jednom kino dvoranom, koja može primiti do 80 ljudi. Sve su četiri dvorane za sastanke klimatizirane, te raspolažu kompletnom tehničkom opremom . Osim toga, hotel raspolaže i zatvorenim bazenom sa grijanom morskom vodom, wellness centrom sa whirlpoolom, finskom saunom i turskom kupkom, fitnessom i teretanom, vanjskim bazenom, prostorom za skladištenje bicikala i praonicom. Hotel Park Plaza Belvedere raspolaže sa 427 udobno i moderno uređenih soba raspoređenih u dva krila na 4 etaže. Sve sobe uključuju: besplatan pristup Internetu, LCD TV, mini bar, sef, kupaonicu s tušem i sušilom za kosu i telefon. Sobe su klimatizirane, a većina ima balkon s prekrasnim pogledom na more.

 

Igrališta : sportski centar u Medulinu raspolaže s 6 prirodnih travnatih nogometnih igrališta, te 2 igrališta s umjetnom travom, koja su od smještajnih kapaciteta udaljeni od 200 do 800 metara. Dakle, svi su tereni ekipama smještenim u Medulinu dostupni pješke, te klubovi na turniru ne trebaju imati na raspolaganju autobuse. 

 492

 

Preporuke : neki od vrhunskih igrača koji su sudjelovali na turniru i kampovima ZNS-a u Medulinu : Mateo Kovačić (Chelsea), Milan Badelj (Lazio), Vedran Ćorluka (Lokomotiv Moskva), Mario Mandžukić (Juventus), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Tin Jedvaj (Bayer), Marko Pjaca (Fiorentina), Alen Halilović (Milan), Filip Benović (Celtic).

 

Cijena paketa usluga po osobi :

 

Ø  Cijena paketa usluga po osobi 3 noći / 4 dana = Kn 1.295,00

                                                               

Gratis mjesta : svakoj prijavljenoj ekipi odobravamo jedno gratis mjesto za trenera uz uvjet da njegova ekipa dolazi s najmanje 15 osoba koje plaćaju paket usluga .

 

Usluge uključene u cijenu :

ü  3 puna pansiona u odabranom hotelu ili apartmanskom naselju,

ü  sudjelovanje na turniru,

ü  utakmice na travnatom nogometnom igralištu s kvalificiranim sucima ZNS-a,

ü  pehari i medalje (1. do 3. mjesto),

ü  boravišna pristojba i PDV.

C

 

Rezervacija smještaja :

o    turistička agencija „GAT“, Medulin

§   g. Bernobić Alen

Hotel Holiday, 52203 Medulin, Hrvatska

Tel : +385 98 335213

Tel/Fax : +385 52 576799

E-mail : gat@pu.t-com.hr 

Skype : gat.medulin 

 

Prijave za turnir :

o    Zagrebački Nogometni Savez – Zagreb

§  prof. Goran Lacković ili prof. Velimir Čarapina 

Frankopanska 2/III, 10000 Zagreb, Hrvatska

Tel : +385 1 4852 286,

Tel : +385 1 4848 - 516, - 517 ili 518

Fax : +385 1 4848477

E-mail : zns@zns.hr 

 

Predugovorne informacije : kombinacija usluga ponuđena u ovoj ponudi predstavlja paket aranžman u smislu Zakona o pružanju usluga u turizmu, te prema direktivi EU 2015/2302, stoga imate sva prava koje se odnose na paket aranžmane. GAT d.o.o. turistička agencija (u daljem tekstu „Agencija“) je u cijelosti odgovorna za pravilno izvršenje paket aranžmana kao cjeline. Agencija ima zakonom propisanu osiguranu jamčevinu za naknadu putnikovih plaćanja i osiguravanje repatrijacije putnika u slučaju da postane nesolventna.

 

Plaćanje : bankovnom doznakom, kako slijedi :

Ø  akontacija u iznosu od Kn 200,00 po prijavljenoj osobi prilikom rezervacije,

Ø  ostatak do kompletnog iznosa računa najkasnije do 18.09.2020.

 

Storniranje rezervacije : grupa/sportski klub može u bilo kojem trenutku odustati od putovanja s time da rezervaciju može stornirati samo pismenim putem (fax-om ili e-mailom).  U slučaju raskida, Agencija gubi pravo na ugovorenu cijenu paket aranžmana, te ima pravo naplate primjerene naknade za raskid ugovora koju se može opravdati. Skala otkaznih troškova se temelji na razdoblju između trenutka raskida ugovora i početka paket aranžmana, očekivanim uštedama troškova Agencije, te eventualnih prihoda od pružanja usluga putovanja drugom korisniku. U slučaju otkaza rezervacije i raskida ugovora, datum primitka pismenog otkaza predstavlja osnovu za obračun otkaznih troškova kako slijedi :

Ø  za otkaz rezervacije do 60 dana prije početka korištenja usluge, naplaćuje se 5% ukupne cijene aranžmana, 

Ø  59 - 30 dana prije najavljenog dolaska - 25% ukupnog iznosa,

Ø  29 - 15 dana prije najavljenog dolaska - 50% ukupnog iznosa,

Ø  14 - 10 dana prije najavljenog dolaska - 75% ukupnog iznosa,

Ø  09 – 04 dana prije najavljenog dolaska - 80% ukupnog iznosa,

Ø  03 - 00 dana prije najavljenog dolaska -  100% ukupnog iznosa.

 

Storniranje rezervacije pojedinih članova grupe : kod grupnih paket aranžmana, ugovaratelj usluge osobito mora voditi računa o minimalnom broju osoba za kojeg je prema njegovom zahtjevu ponuda sastavljena i izvršena rezervacija. Ukoliko je minimalan broj osoba zadovoljen, Agencija odobrava otkaz rezervacije pojedinih članova grupe bez plaćanje otkaznih troškova, kako slijedi :

Ø  30 - 15 dana prije najavljenog dolaska - 10% od ukupnog broja rezerviranih osoba,

Ø  14 - 00 dana prije najavljenog dolaska - 5% od ukupnog broja rezerviranih osoba.

U slučaju otkaza dodatnih osoba naplaćuju se storno troškovi prema gore navedenoj skali kao da se radi o otkazu kompletne grupe. Izmjena članova grupe (promjena imena) moguća je u bilo kojem trenutku i ne smatra se pojedinačnim otkazom.

 

Osiguranja: cijena paket aranžmana ne uključuje putno osiguranje. Sklapanjem ugovora o paket aranžmanu, čiji su sastavni dio opći uvjeti poslovanja, smatra se da su ugovaratelju putovanja ponuđena i preporučena dodatna osiguranja, odnosno: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dobrovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja, te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polaska u slučaju nesreće i bolesti. U slučaju da ugovaratelj putovanja zatraži navedena osiguranja, ona se mogu ugovoriti izravno s osiguravateljem ili putem Agencije, pri čemu Agencija djeluje samo kao posrednik. Premija osiguranja izračunava se zavisno o vrijednosti putovanja, a prema cjeniku osiguravajućeg društva. Agencija ima sklopljen ugovor o suradnji s osiguravajućom kućom Croatia Osiguranje d.d., te je internet stranicama www.gat.hr objavljena službena dokumentacija sa najvažnijim informacijama za svaki pojedini proizvod, te uvjeti za ugovaranje osiguranja.

 

Vizni režim RH  : građani zemalja EU ne trebaju vizu za posjet Republici Hrvatskoj. Građani ostalih zemalja, mogu se glede viznog režima Republike Hrvatske posavjetovati u veleposlanstvima vlastitih zemalja, te kozultirati internet stranice Hrvatskog Ministarstva Vanjskih poslova na adresi : http://www.mvep.hr/. Unatoč tome što je članica EU, Hrvatska nije dio Schengenske zone. Građani zemalja EU mogu ući u Republiku Hrvatsku koristeći svoje osobne iskaznice ili putovnice.

 

Zdravstvena zaštita za građane EU u Republici Hrvatskoj : građani EU za vrijeme boravka u Republici Hrvatskoj zdravstvenu zaštitu ostvaruju sukladno odredbama Uredbi EU o koordinaciji sustava socijalne sigurnosti te sukladno odredbama Direktive 2011/24/EU. Sva zdravstvena zaštita pruža im se u skladu s hrvatskim zakonodavstvom, sukladno standardima kvalitete i sigurnosti u Republici Hrvatskoj. Sve osigurane osobe koje su državljani drugih država članica EU, te su u posjedu EKZO (EHIC-European Health Insurance Card) koju im je izdao njihov nadležni nositelj zdravstvenog osiguranja istu mogu koristiti u svim ugovornim zdravstvenim ustanovama i ugovornim ordinacijama privatne prakse HZZO-a (Hrvatskog zavoda za zdavstveno osiguranje) za vrijeme svog privremenog boravka na području Republike Hrvatske. Osnovom EKZO svi osiguranici drugih država članica EU, zdravstvene usluge ostvaruju pod istim uvjetima kao i hrvatski osiguranici, a u opsegu određenom europskim pravnim propisima. Stoga su obvezni za određene zdravstvene usluge platiti iznos sudjelovanja u troškovima zdravstvene zaštite u slučaju kada bi isto platile i osigurane osobe HZZO-a. Osnovom EKZO inozemni osiguranici ostvaruju pravo na zdravstvene usluge koje su s medicinskog gledišta nužne, uzimajući u obzir prirodu davanja i dužinu očekivanog boravka. Građanima zemalja koje nisu članice EU, Agencija će ponuditi opsežan paket osiguranja, ukoliko isto već nisu dogovorili direktno kod vlastitog osiguravajućeg društva.

 

COVID-19, program očuvanja zdravlja i sigurnosti : hotel „Park Plaza Belvedere“ je dio multinacionalne hotelske korporacije „Arena Hospitality Group“ koja je na temelju preporuka relevantnih nacionalnih i međunarodnih zdravstvenih organizacija razvila nove operativne standarde kako bi u novonastalim uvjetima COVID-19 pandemije i dalje mogla zadržati visoku razinu sigurnosti u pružanju usluga. Za više informacija, molimo kliknuti na link u nastavku : https://www.arenahotels.com/hr/jedni-uz-druge/predanost-ocuvanju-zdravlja-i-sigurnosti 

 

Osobe sa smanjenom pokretljivošću : aranžman nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

 

Najmanji broj osoba potreban za ostvarivanje paket-aranžmana : najmanji broj osoba potreban za ostvarivanje paket-aranžmana je 600 osoba. Organizator putovanja može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu najkasnije 7 dana prije početka paket-aranžmana ako najmanji broj osoba potreban za ostvarivanje paket-aranžmana ne bude dosegnut.

 

Ostale predugovorne informacije : ostale predugovorne informacije i opće uvjete poslovanja za paket aranžmane u skladu sa direktivom EU 2015/2302 od 25.11.2015 i Zakonom o pružanju usluga u turizmu od 01.01.2018 smo radi opsežnosti materijala objavili na našim Internet stranicama www.gat.hr u PDF formatu kao trajnom nosaču podataka. Molimo Vas, da ih pažljivo pročitate pošto predstavljaju sastavni dio ponude. Agencija zadržava pravo promjene predugovornih informacija prije sklapanja ugovora o paket aranžmanu.

 

 

800x600

NOGOMETNI TURNIR ZNS-a – MEDULIN 2012.

za kategorije U-15, U-13, U-11 i U-9

Zagrebački Nogometni Savez u suradnji s agencijom „GAT" u Medulinu već tradicionalno organizira nogometni turnir za kategorije U-15, U-13, U-11 i U-9. Ovaj je turnir po prvi put organiziran 2004. godine, kada je na turniru bilo svega 480 učesnika. Taj se broj 2005. godine povećao na 780, te već 2006. godine na 1.200 učesnika. U 2007. godini na turniru je učestvovalo 79 ekipa sa 1564 učesnika iz Hrvatske i inozemstva, 2008. godine 82 ekipe sa 1602 učesnika, 2009. godine 92 ekipe s 2080 učesnika, te rekordne 2010. godine 101 ekipa s 2131 učesnika.  Ova statistika potvrđuje da je turnir u organizaciji ZNS-ovih stručnjaka, te kvalitetom smještajnih i sportskih sadržaja postao jedan od najinteresantnijih u Hrvatskoj. Osim toga, na turniru tradicionalno učestvuju i neke od najboljih hrvatskih škola nogometa, klubova kao što su : GNK Dinamo, RNK Split, NK Istra, HNK Segesta, NK Slaven Belupo, NK Inter, NK Zadar, NK Zagreb, NK Rijeka, NK Šibenik, NK Zadar, NK Lokomotiva, NK Croatia Sesvete . . . Turnir je i učestvovanjem više klubova iz inozemstva (BiH, Njemačka, Slovenija, Češka Republika, Austrija, Švedska, Makedonija) dobio i međunarodni karakter.

U nastavku objavljujemo osnovne informacije o turniru za 2013. godinu :

Termin : 01.05. - 05.05.2013

Mjesto : MEDULIN

Organizatori turnira : ZAGREBAČKI NOGOMETNI SAVEZ i turistička agencija „GAT"

Kategorije (godišta) :

Kategorije

godišta

trajanje

utakmica

broj

igrača

min. broj

utakmica

U – 15 

1998/1999

2 x 25

10+1

4

U – 13

2000/2001

2 x 25

10+1

4

U – 11

2002/2003

2 x 20

8+1

4

U – 9

2004/2005

2 x 20

8+1

4

Broj utakmica : svaki će tim odigrati minimalno 4 utakmice; daljnje utakmice se odigravaju obzirom na kvalifikaciju.

Nagrade :

- pehar i medalje : 1. do 3. mjesto,

- pehar za najboljeg igrača u svakoj kategoriji,

- pehar za najboljeg vratara,

- pehar za najveći broj postignutih golova.

Smještaj :

Za potrebe turnira u 2013. godini koristiti će se sljedeći smještajni kapaciteti :

Ø  Hotel BELVEDERE,

Ø  Hotel HOLIDAY,

Ø  apartmani AI PINI,

Ø  apartmani KAŽELA.

Treneri će biti smješteni u dvokrevetnim sobama, a dječaci u trokrevetnim i četverokrevetnim sobama i apartmanima. Raspored ekipa po pojedinim smještajnim kapacitetima izvršiti će organizacijski odbor turnira po isteku roka za prijavu. Početna usluga na dan dolaska je večera, dok je završna usluga na dan odlaska ručak.

Igrališta : sportski centar u Medulinu raspolaže s šest travnatih nogometnih igrališta, koja su od smještajnih kapaciteta udaljeni od 100 do 900 metara. Dakle, svi su tereni dostupni pješke, te klubovi na turniru ne trebaju imati na raspolaganju autobuse.

- igralište br. 1 - 100 x 64 m
- igralište br. 2 - 102 x 64 m
- igralište br. 3 -   90 x 60 m
- igralište br. 4 - 100 x 64 m
- igralište br. 5 - 100 x 64 m
- igralište br. 6 - 100 x 64 m

Prehrana : doručak, ručak i večera u buffet formi

Cijena :

Paket usluga po osobi :           HRK   1.110,00 – domaći klubovi

                                                EUR       160,00 – inozemni klubovi

Gratis mjesta : svakoj prijavljenoj ekipi odobravamo jedno gratis mjesto za trenera uz uvjet da njegova ekipa dolazi s najmanje 15 osoba koje plaćaju paket usluga .

Usluge uključene u cijenu :

ü  4 puna pansiona u hotelu „Belvedere“, “Holiday”, app. “Ai Pini” ili app. “Kažela”

ü  sudjelovanje na turniru,

ü  utakmice na travnatom nogometnom igralištu s kvalificiranim sucima ZNS-a,

ü  pehari i medalje (1. do 3. mjesto),

ü  boravišna pristojba i PDV.

C

Plaćanje :

ð  akontacija : 20% iznosa prilikom prijave, a najkasnije do 01.03.2013

ð  ostatak do kompletnog iznosa računa : bankovnom doznakom po ispostavljenom predračunu, najkasnije 14 dana prije dolaska ili gotovinom prilikom dolaska u hotel.

Stanje bookinga : molimo Vas, da nam prvo stanje bookinga javite 01.02.13, te nakon toga redovito, svakih deset dana.

Prijave :

Za sve dodatne informacije ili prijave, molimo Vas, da kontaktirate :

o    agencija „GAT“, Medulin

§  g. Bernobić Alen

Hotel Belvedere, 52203 Medulin, Hrvatska

Tel/Fax : 00385 52 576799

Mob : 00385 98 335213

E-mail : gat@pu.t-com.hr

Skype : gat.medulin 

o    Zagrebački Nogometni Savez – Zagreb

§  prof. Goran Lacković, prof. Marijan Kereković, prof. Velimir Čarapina 

Frankopanska 2/III, 10000 Zagreb, Hrvatska

Tel : 00385 1 4852 286,

Tel : 00385 1 4848 - 516, - 517 ili 518

Fax : 00385 1 4848477

E-mail : zns@zns.hr

Normal 0 21 false false false HR X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4
Facebook Image

Kontakt

GAT - turistička agencija d.o.o.
Poslovnica : Hotel Arena Holiday, Osipovica 32, HR-52203 Medulin

Tel : +385 98 335213
Tel/Fax : +385 52 576799
E-mail : gat@pu.t-com.hr
Homepage : www.gat.hr
Whatsapp & Viber : +385 98 335213

OIB : 78253818338 / MB : 1360230
ID :  HR-AB-52-040115916

Radno vrijeme poslovnice :

ponedjeljak - petak : 08.00 - 16.00 sati

NAZOVITE ME

Molimo Vas unesite Vaše ime i broj telefona.

  • MANIFESTACIJE
  • AKTIVNOSTI
  • GRUPE MLADIH
  • BUSTRANSFER
  • Upit emailom

AKTIVNOSTI

Tijekom priprema smo Vam u mogućnosti između planiranih treninga, utakmica i natjecanja ponuditi mnogobrojne aktivnosti, koje će dodatno ojačati osjećaj zajedništva između članova Vašeg kluba i posebno osigurati više zabavnih trenutaka, kojih će se ubuduće svi vrlo rado sjećati …

 

Go-kart 

kart

Više atraktivnih go-kart staza u blizini hotela osigurati će poseban užitak ljubiteljima vožnje i brzine. Do pustite da Vam organiziramo utrku u više grupa, te provedite zabavno poslijepodne.

 

Paint-Ball 

paint

Za ljubitelje paint-balla na raspolaganju stoji više centara uzduž istarske obale, gdje možemo ekskluzivno za Vaš klub osigurati najam opreme (tuta, maske, markeri) i vrlo atraktivne lokacije unutar pošumljenih zona, kao i različite prepreke koje će igru učiniti još zabavnijom.

 

Biciklističke ture u pratnji stručnih vodiča

bike

Izlet biciklom je najbolji način kako bi se dobro upoznao jedan lokalitet. Na raspolaganju imamo velik broj bicikala, koje ćemo Vam vrlo rado staviti na raspolaganje, kako bi u pratnji specijaliziranog vodiča posjetili destinaciju u kojoj ste na pripremama ili okolicu. Osobito je interesantno vožnju biciklom kombinirati s degustacijama vina ili laganim ručkom u unutrašnjosti Istre. Naravno, ukoliko netko pretjera sa hranom ili pićem, možemo ga vratiti u hotel i našim prijevoznim sredstvima …

 

Brodski izleti 

boat

Ovisno o terminu u kojem dolazite na pripreme u mogućnosti smo Vam ponuditi mnogobrojne brodske izlete, koje možemo organizirati, ili kao jednostavnu panoramsku vožnju u trajanju od cca. 1-2 sata kojom s morske strane možete razgledati prekrasnu obalu sa mnogobrojnim uvalama, otocima i drugim prirodnim i kulturnim znamenitostima, ili možemo dodatno organizirati i ručak na bazi ribljeg ili mesnog menua, te uz pratnju vodiča razgledati jedan otok ili grad na zapadno-istarskoj obali …

 

Razgled istarskih gradova : Pula, Rovinj, Poreč, Motovun, Hum

Poludnevni izlet i šetnja uz pratnju vodiča po Puli ili Rovinju je idealan izbor, kako bi se ekipa odmorila od svakodnevnog treniranja. Iskoristite priliku i razgledajte istarske gradove koji svojom ljepotom svagog ljeta privlače milijune turista na istarske plaže …

 

r1

r2

 

Istarska večera

iv

U mogućnosti smo Vam ponuditi tradicionalnu istarsku večeru na bazi mesnih ili ribljih specijaliteta u tipičnom restoranu. Stornirajte jednu od večera u hotelskom restoranu i odlučite se da jednu večer sa Vašim klubom provedete u tipičnom istarskom ambijentu, te uz vatru i dobru kaplju vina degustirate istarske specijalitete na bazi mesnih ili ribljih menua, pošto je Istra osobito popularna radi vrlo dobre kuhinje.

 

Degustacija vina ili maslinovog ulja 

dgv

Istra je regija poznata po svojim vinima i maslinovim uljima. Dopustite nam da Vam organiziramo degustaciju vina ili maslinovog ulja, te će Vas nekoliko čašica vina uz krišku sira i pršuta vrlo brzo uvjeriti u kvalitetu ovih proizvoda po kojima je naša regija osobito poznata ...

 

 

 

 

 

Kako je gotovo nemoguće prikazati sve što možete vidjeti i uživati s nama, navedeni izleti samo su presjek najvećih izleta koji postoje u našoj izletničkoj organizaciji. Na osnovi Vaših želja u mogućnosti smo organizirati cijelu paletu drugih vrlo zanimljivih izleta, kao što su razne panoramske vožnjebrodom koje ćemo za Vas obogatiti ukusnimjelovnicima (mesnim ili ribljim), ili vinskim degustacijama u tipičnim ambijentima (konobama i restoranima) provjerene kvalitete i usluge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otočje čuveno po svojim znamenitostima - drvo masline iz IV. stoljeća, drvored iz 1905. godine, Safari park, Bizantski Kastrum nastanjen od II. stoljeća prije Krista, zbirka Tito na Brijunima, Arheološki muzej te mnoštvo drugih zanimljivosti.

 

Izlet koji sve oduševljava, jer posjet gradu zanimljive i bogate prošlosti s čuvenim Mostom uzdaha, duždevom palačom i neizostavnim gondolama, nešto je što uistinu vrijedi vidjeti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posjet NP Plitvička jezera bit će nezaboravan doživljaj upravo zbog prekrasne prirode, mnoštva šumovitih slapova i jezera, te bujne planinske hladovine.

 

Razgledavanje istarskog polutoka i njegovih znamenitosti, prelijepa obala i zanimljiva unutrašnjost, razlog je da provedete dan na Istratour-u.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova cjelodnevna avantura započinje panoramskom vožnjom brodom prema otoku Mali Brijun, stručni turistički vodiči upoznat će vas s prošlošću otoka te odvesti vas u razgled utvrde graćene potkraj XIX. stoljeća. Program se nastavlja pauzom za ručak na terasi restorana u sjeni stoljetnih borova. Nakon ukusnog obroka moći ćete izabrati vlastitu plažu, uživati u kristalno čistom moru u jednoj od uvala i na jedan dan doživjeti privatnost vlastitog otoka.

 

Avantura na ovaj poludnevni izlet prema otoku Malom Brijunu, zapoćinje panoramskom vožnjom brodom uz pratnju strunih vodia. Na otoku imate mogućnost samostalno razgledati utvrdu graćenu potkraj XIX. stoljeća koja svojom velićinom i monumentalnoću nadmašuje sve ostale utvrde ili jednostavno izabrati vlastitu uvalu i uživati u odmoru i kupanju. Pobjegnite od prenapućenih gradskih plaža na Mali Brijun - otok netaknute prirode, kristalno ćistog mora i na jedan dan doživite privatnosti vlastitog otoka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duh istarske gostoljubivosti, tradicije i vesele atmosfere uz domaće delicije, ukusno vino i muziku, možete doživjeti na prekrasnom večernjem izletu selu u samom srcu Istre.

 

 

 

 

 

 

 

 

U koperaciji s našim partnerima svojim gostima u izletničkoj djelatnosti pružamo i usluge kopnenih autobusnih transfera svih vrsta (aerodromske, hotelske ili iz neke druge destinacije) u komfornim vozilima, a na Vaš zahtjev stavit ćemo Vam na raspolaganje turističke vodiče s višegodinjim iskustvom i znanjem, kako bi Vaš odmor učinili jedinstvenim i nezaboravnim.

 

TRANSFERI  

Putem ovlaštenih partnera pružamo usluge transfera za zrakoplovne kompanije, hotele, marine, turističke agencije i individualne goste na svim relacijama u zemlji i inozemstvu. Nudimo usluge prijevoza sportskim klubovima, poslovnim subjektima, organizatorima kongresa i seminara. Usluga cjelodnevnog ili kraćeg najma vozila s vozačem jamči Vam maksimalnu udobnost i sigurnost najnovijih modela automobila, kombi vozila, autobusa uz točnost, ljubaznost i podršku profesionalnih vozača našeg partnera "FILS" d.o.o. iz Banjola.

 

AUTOBUSI :

AUTOBUS SETRA S 515 HD - visokoturistički autobus , Radio, mp3, TV, DVD - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S 515 HD - visokoturistički autobus , Radio, mp3, TV, DVD - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS MAN LION COACH – VIP Bus posebna izvedba - 29 putničkih sjedala

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 HD – visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd, WC - 49 putničkih sjedala

AUTOBUS MERCEDES TOURISMO – visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd, WC - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS MERCEDES TOURISMO – visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd, WC - 53 putničkih sjedala

   

MIDI BUSEVI :

MIDI AUTOBUS MERCEDES COBRA - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 35 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS TEMSA OPALIN - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 34 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS OTOKAR NAVIGO - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 31 putničko sjedalo

MIDI AUTOBUS MERCEDES SPRINTER - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - Vip Midi Bus - 19 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS RENAULT MASTER - 14 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS RENAULT MASTER - 13 putničkih sjedala

   

MINI BUS :

MINI AUTOBUS MERCEDES V Classa - Vip Mini Bus - 7 putničkih sjedala

MINI AUTOBUS MERCEDES VIANO - Vip Mini Bus - 7 putničkih sjedala

MINI AUTOBUS MERCEDES VITO - 8 putničkih sjedala

MINI AUTOBUS OPEL VIVARO - 8 putničkih sjedala
 
 
Generated with MOOJ Proforms Basic 1.2
* Required information.
Ime *
Naslov *
Poruka *