gat.hr internet stranica koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ukoliko ne promijenite postavke na vašem internet pregledniku, pristajete na njihovo korištenje.

Slažem se
Ispis

1. SVRHA

GAT d.o.o. turistička agencija, Osipovica 31, 52203 Medulin, ID : HR-AB-52-140115916 (u daljem tekstu : Agencija) donosi Politiku informacijske sigurnosti koja kao krovni dokument predstavlja okvir za upravljanje sustavom informacijske sigurnosti. Politikom informacijske sigurnosti definiraju se osnovna načela, te odgovornosti koje se odnose na upravljanje sigurnosti informacijskog sustava. Obavljanje poslovnih aktivnosti agencije ovisi o ispravnom radu informacijskog sustava. Uloga informacijskog sustava je poboljšati produktivnost radnika i efikasnost poslovnog procesa, a informacije se smatraju osjetljivom i ključnom imovinom agencije. Sustav upravljanja informacijskom sigurnosti uspostavlja se u svrhu zaštite informacija od prijetnji kojima se narušava njihova povjerljivost, integritet i/ili dostupnost radi osiguranja kontinuiteta poslovanja, smanjenja poslovnog rizika i povećanja prihoda od poslovnih prilika.

 

2. CILJ

Cilj ove Politike je uspostaviti okvir za upravljanje sigurnošću informacijskog sustava kojim će se umanjiti utjecaj sigurnosnih incidenata i zaštititi informacijsku imovinu (informacije, informacijske sustave, dokumentaciju, medije za pohranu podataka, telekomunikacijsku opremu i uređaje, mjesto rada, poziciju na tržištu, radnike), operativni kontinuitet, intelektualno i materijalno vlasništvo te pravne i poslovne interese od štete i gubitka uzrokovanih unutarnjim ili vanjskim, namjernim ili slučajnim, prijevarnim, prekršajnim i kaznenim djelovanjem u svrhu zaštite kontinuiteta poslovanja agencije.

 

2.1 Područje primjene

Obvezu pridržavanja odredbi Politike informacijske sigurnosti te svih sigurnosnih pravilnika i procedura koje proizlaze iz ove Politike imaju svi korisnici informacijskog sustava agencije, zaposlenici, sve osobe koje privremeno obavljaju poslove prema ugovoru te svi vanjski suradnici ili partneri agencije koji dolaze u doticaj sa resursima informacijskog sustava.

 

2.2 Odgovornosti

Direktor agencije usvaja politike, pravilnike i procedure te druge provedbene dokumente koji detaljno uređuju pojedine odredbe informacijske sigurnosti, način korištenja i provedbu programa sigurnosti informacijskih sustava. Direktor društva predlaže voditelju poslovnice agencije sigurnosne standarde i procedure koje proizlaze iz sigurnosne politike i nadzire primjenu i provedbu sigurnosnih mjera za koje je ovlašten. Direktor društva koordinira uspostavu i provedbu postavljenih ciljeva sigurnosti te je zadužen za kreiranje i reviziju Politike informacijske sigurnosti koju predlaže voditelju poslovnice agencije na usvajanje. Svi radnici i vanjski suradnici agencije dužni su se pridržavati načela i principa koje propisuje ova Politika te svih ostalih akata koji proizlaze iz Politike informacijske sigurnosti te su obvezni prijavljivati uočene sigurnosne propuste ili incidente. Nepridržavanje odredbi Politike informacijske sigurnosti te politika, pravilnika, procedura i uputa koje proizlaze iz ove Politike od strane radnika agencije smatrat će se povredom ugovora o radu koja može predstavljati razlog za pokretanje disciplinskog postupka, otkaz ugovora o radu skrivljenim ponašanjem radnika ili za izvanredni otkaz ugovora o radu. Nepridržavanje odredbi Politike informacijske sigurnosti te politika, pravilnika, procedura i uputa proizašlih iz ove Politike od strane vanjskih suradnika i partnera smatra se povredom ugovorne obveze koja može biti temelj za raskid ili otkaz ugovora.

 

3. NAČELA INFORMACIJSKE SIGURNOSTI

Prepoznavanje, procjena, analiza i obrada rizika čine temelj za ispravno funkcioniranje sustava informacijske sigurnosti. Rizik informacijskog sustava se procjenjuje najmanje jednom godišnje kako bi se ustanovile promjene u oblicima prijetnji prema informacijskom sustavu te uzele u obzir promjene u samoj organizaciji. Agencija će procjenu i obradu rizika temeljiti na metodologiji koja je u skladu sa zakonskim i regulatornim odredbama, međunarodnim standardima i najboljim svjetskim praksama. Agencija u svrhu sprječavanja narušavanja povjerljivosti, integriteta i dostupnosti uređuje postupke zaštite informacija i podataka koji se stvaraju, preuzimaju, obrađuju, spremaju ili prosljeđuju resursima informacijskog sustava agencije imajući u vidu relevantne zakonske, regulatorne i ugovorne obveze. Korisnici informacijskog sustava moraju biti upoznati s načinom primjerenog korištenja informacijskog sustava agencije kroz dokumentirane upute, metode zaštite i sigurnosne mjere iz svog djelokruga rada. Edukacija se provodi za sve nove i postojeće radnike agencije kako bi se osigurali osposobljeni i motivirani radnici te smanjio rizik od krađe, prijevare i zlouporabe resursa informacijskog sustava. Radi smanjenja negativnog utjecaja na raspodjelu resursa, distribuciju hardvera i softvera i njihovo održavanje, identifikaciju i lociranje imovine te sigurnost informacijskog sustava agencije primjereno upravljaju imovinom informacijskog sustava. Informacijski sustav potrebno je zaštititi na primjeren način te se u tu svrhu vrši adekvatna zaštita osoba, prostora i imovine agencije, sprječavanje neovlaštenog fizičkog i logičkog pristupa, oštećenja i ometanja prostora, zaštita informacija u mrežama i pratećoj mrežnoj infrastrukturi te aplikativnim servisima informacijskog sustava. Upravljanje kontinuitetom poslovanja jedan je od strateških interesa agencije kako bi se zaštitili poslovni procesi od većih prekida ili katastrofa te izvršio oporavak uslijed neželjenog događaja u što kraćem vremenu. S tim ciljem agencija će osigurati pouzdanu pričuvnu pohranu ključnih informacijskih resursa, razvit planove i procedure za upravljanje oporavkom od katastrofe i poduzimati sve potrebne mjere kako bi bile spremne pravovremeno i kompetentno odgovoriti na sigurnosne incidente koji mogu pogoditi resurse informacijskog sustava. Vanjski suradnici agencije i relevantne treće osobe koje pristupaju informacijskom sustavu moraju biti upoznati s odredbama ove Politike čime formalno prihvaćaju svoj dio odgovornosti koji se odnosi na očuvanje prihvatljive razine sigurnosti informacijskog sustava.

Kako bi se osiguralo poštivanje i provođenje gore navedenih načela te podržavanje poslovnih ciljeva agencije uz efikasno korištenje resursa informacijskog sustava, agencija će upravljati informacijskim sustavom vodeći računa o strateškom usmjerenju agencije, uspostavljanjem učinkovitog sustava izvješćivanja, te osiguranju sukladnosti sa zakonskim, regulatornim i ugovornim zahtjevima kao i zahtjevima međunarodnih standarda iz domene upravljanja sustavom informacijske sigurnosti.

 

 

4. ZAVRŠNE ODREDBE

Ova Politika će biti dostupna svim korisnicima informacijskog sustava agencije.

 

GAT – TURISTIČKA AGENCIJA d.o.o. za turizam i turistička agencija

Osipovica 31, 52203 Medulin, Hrvatska

Sudski registar : društvo upisano kod Trgovačkog suda u Pazinu

Matični broj subjekta (MBS) : 040115916
Osobni identifikacijski broj (OIB) : 78253818338

ID kod: HR-AB-52-140115916

Tel : +385 98 335213

Tel/Fax : +385 52 576799
e-mail: gat@pu.t-com.hr

 

 

U Medulinu , 24.05.2018.

Facebook Image

Kontakt

GAT - turistička agencija d.o.o.
Poslovnica : Hotel Arena Holiday, Osipovica 32, HR-52203 Medulin

Tel : +385 98 335213
Tel/Fax : +385 52 576799
E-mail : gat@pu.t-com.hr
Homepage : www.gat.hr
Whatsapp & Viber : +385 98 335213

OIB : 78253818338 / MB : 1360230
ID :  HR-AB-52-040115916

Radno vrijeme poslovnice :

ponedjeljak - petak : 08.00 - 16.00 sati

NAZOVITE ME

Molimo Vas unesite Vaše ime i broj telefona.

 • MANIFESTACIJE
 • AKTIVNOSTI
 • GRUPE MLADIH
 • BUSTRANSFER
 • Upit emailom

AKTIVNOSTI

Tijekom priprema smo Vam u mogućnosti između planiranih treninga, utakmica i natjecanja ponuditi mnogobrojne aktivnosti, koje će dodatno ojačati osjećaj zajedništva između članova Vašeg kluba i posebno osigurati više zabavnih trenutaka, kojih će se ubuduće svi vrlo rado sjećati …

 

Go-kart 

kart

Više atraktivnih go-kart staza u blizini hotela osigurati će poseban užitak ljubiteljima vožnje i brzine. Do pustite da Vam organiziramo utrku u više grupa, te provedite zabavno poslijepodne.

 

Paint-Ball 

paint

Za ljubitelje paint-balla na raspolaganju stoji više centara uzduž istarske obale, gdje možemo ekskluzivno za Vaš klub osigurati najam opreme (tuta, maske, markeri) i vrlo atraktivne lokacije unutar pošumljenih zona, kao i različite prepreke koje će igru učiniti još zabavnijom.

 

Biciklističke ture u pratnji stručnih vodiča

bike

Izlet biciklom je najbolji način kako bi se dobro upoznao jedan lokalitet. Na raspolaganju imamo velik broj bicikala, koje ćemo Vam vrlo rado staviti na raspolaganje, kako bi u pratnji specijaliziranog vodiča posjetili destinaciju u kojoj ste na pripremama ili okolicu. Osobito je interesantno vožnju biciklom kombinirati s degustacijama vina ili laganim ručkom u unutrašnjosti Istre. Naravno, ukoliko netko pretjera sa hranom ili pićem, možemo ga vratiti u hotel i našim prijevoznim sredstvima …

 

Brodski izleti 

boat

Ovisno o terminu u kojem dolazite na pripreme u mogućnosti smo Vam ponuditi mnogobrojne brodske izlete, koje možemo organizirati, ili kao jednostavnu panoramsku vožnju u trajanju od cca. 1-2 sata kojom s morske strane možete razgledati prekrasnu obalu sa mnogobrojnim uvalama, otocima i drugim prirodnim i kulturnim znamenitostima, ili možemo dodatno organizirati i ručak na bazi ribljeg ili mesnog menua, te uz pratnju vodiča razgledati jedan otok ili grad na zapadno-istarskoj obali …

 

Razgled istarskih gradova : Pula, Rovinj, Poreč, Motovun, Hum

Poludnevni izlet i šetnja uz pratnju vodiča po Puli ili Rovinju je idealan izbor, kako bi se ekipa odmorila od svakodnevnog treniranja. Iskoristite priliku i razgledajte istarske gradove koji svojom ljepotom svagog ljeta privlače milijune turista na istarske plaže …

 

r1

r2

 

Istarska večera

iv

U mogućnosti smo Vam ponuditi tradicionalnu istarsku večeru na bazi mesnih ili ribljih specijaliteta u tipičnom restoranu. Stornirajte jednu od večera u hotelskom restoranu i odlučite se da jednu večer sa Vašim klubom provedete u tipičnom istarskom ambijentu, te uz vatru i dobru kaplju vina degustirate istarske specijalitete na bazi mesnih ili ribljih menua, pošto je Istra osobito popularna radi vrlo dobre kuhinje.

 

Degustacija vina ili maslinovog ulja 

dgv

Istra je regija poznata po svojim vinima i maslinovim uljima. Dopustite nam da Vam organiziramo degustaciju vina ili maslinovog ulja, te će Vas nekoliko čašica vina uz krišku sira i pršuta vrlo brzo uvjeriti u kvalitetu ovih proizvoda po kojima je naša regija osobito poznata ...

 

 

 

 

 

Kako je gotovo nemoguće prikazati sve što možete vidjeti i uživati s nama, navedeni izleti samo su presjek najvećih izleta koji postoje u našoj izletničkoj organizaciji. Na osnovi Vaših želja u mogućnosti smo organizirati cijelu paletu drugih vrlo zanimljivih izleta, kao što su razne panoramske vožnjebrodom koje ćemo za Vas obogatiti ukusnimjelovnicima (mesnim ili ribljim), ili vinskim degustacijama u tipičnim ambijentima (konobama i restoranima) provjerene kvalitete i usluge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otočje čuveno po svojim znamenitostima - drvo masline iz IV. stoljeća, drvored iz 1905. godine, Safari park, Bizantski Kastrum nastanjen od II. stoljeća prije Krista, zbirka Tito na Brijunima, Arheološki muzej te mnoštvo drugih zanimljivosti.

 

Izlet koji sve oduševljava, jer posjet gradu zanimljive i bogate prošlosti s čuvenim Mostom uzdaha, duždevom palačom i neizostavnim gondolama, nešto je što uistinu vrijedi vidjeti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posjet NP Plitvička jezera bit će nezaboravan doživljaj upravo zbog prekrasne prirode, mnoštva šumovitih slapova i jezera, te bujne planinske hladovine.

 

Razgledavanje istarskog polutoka i njegovih znamenitosti, prelijepa obala i zanimljiva unutrašnjost, razlog je da provedete dan na Istratour-u.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova cjelodnevna avantura započinje panoramskom vožnjom brodom prema otoku Mali Brijun, stručni turistički vodiči upoznat će vas s prošlošću otoka te odvesti vas u razgled utvrde graćene potkraj XIX. stoljeća. Program se nastavlja pauzom za ručak na terasi restorana u sjeni stoljetnih borova. Nakon ukusnog obroka moći ćete izabrati vlastitu plažu, uživati u kristalno čistom moru u jednoj od uvala i na jedan dan doživjeti privatnost vlastitog otoka.

 

Avantura na ovaj poludnevni izlet prema otoku Malom Brijunu, zapoćinje panoramskom vožnjom brodom uz pratnju strunih vodia. Na otoku imate mogućnost samostalno razgledati utvrdu graćenu potkraj XIX. stoljeća koja svojom velićinom i monumentalnoću nadmašuje sve ostale utvrde ili jednostavno izabrati vlastitu uvalu i uživati u odmoru i kupanju. Pobjegnite od prenapućenih gradskih plaža na Mali Brijun - otok netaknute prirode, kristalno ćistog mora i na jedan dan doživite privatnosti vlastitog otoka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duh istarske gostoljubivosti, tradicije i vesele atmosfere uz domaće delicije, ukusno vino i muziku, možete doživjeti na prekrasnom večernjem izletu selu u samom srcu Istre.

 

 

 

 

 

 

 

 

U koperaciji s našim partnerima svojim gostima u izletničkoj djelatnosti pružamo i usluge kopnenih autobusnih transfera svih vrsta (aerodromske, hotelske ili iz neke druge destinacije) u komfornim vozilima, a na Vaš zahtjev stavit ćemo Vam na raspolaganje turističke vodiče s višegodinjim iskustvom i znanjem, kako bi Vaš odmor učinili jedinstvenim i nezaboravnim.

 

TRANSFERI  

Putem ovlaštenih partnera pružamo usluge transfera za zrakoplovne kompanije, hotele, marine, turističke agencije i individualne goste na svim relacijama u zemlji i inozemstvu. Nudimo usluge prijevoza sportskim klubovima, poslovnim subjektima, organizatorima kongresa i seminara. Usluga cjelodnevnog ili kraćeg najma vozila s vozačem jamči Vam maksimalnu udobnost i sigurnost najnovijih modela automobila, kombi vozila, autobusa uz točnost, ljubaznost i podršku profesionalnih vozača našeg partnera "FILS" d.o.o. iz Banjola.

 

AUTOBUSI :

AUTOBUS SETRA S 515 HD - visokoturistički autobus , Radio, mp3, TV, DVD - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S 515 HD - visokoturistički autobus , Radio, mp3, TV, DVD - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS MAN LION COACH – VIP Bus posebna izvedba - 29 putničkih sjedala

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 HD – visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd, WC - 49 putničkih sjedala

AUTOBUS MERCEDES TOURISMO – visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd, WC - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS MERCEDES TOURISMO – visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd, WC - 53 putničkih sjedala

   

MIDI BUSEVI :

MIDI AUTOBUS MERCEDES COBRA - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 35 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS TEMSA OPALIN - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 34 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS OTOKAR NAVIGO - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 31 putničko sjedalo

MIDI AUTOBUS MERCEDES SPRINTER - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - Vip Midi Bus - 19 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS RENAULT MASTER - 14 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS RENAULT MASTER - 13 putničkih sjedala

   

MINI BUS :

MINI AUTOBUS MERCEDES V Classa - Vip Mini Bus - 7 putničkih sjedala

MINI AUTOBUS MERCEDES VIANO - Vip Mini Bus - 7 putničkih sjedala

MINI AUTOBUS MERCEDES VITO - 8 putničkih sjedala

MINI AUTOBUS OPEL VIVARO - 8 putničkih sjedala
 

403

ALERTNOTAUTH

You may not be able to visit this page because of:

 1. an out-of-date bookmark/favourite
 2. a search engine that has an out-of-date listing for this site
 3. a mistyped address
 4. you have no access to this page
 5. The requested resource was not found.
 6. An error has occurred while processing your request.

Please try one of the following pages:

If difficulties persist, please contact the system administrator of this site.

ALERTNOTAUTH