gat.hr internet stranica koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ukoliko ne promijenite postavke na vašem internet pregledniku, pristajete na njihovo korištenje.

Slažem se
Ispis

Agencija "GAT"  : Vaš specijalist za organizaciju sportskih priprema i aktivnog odmora u Istri !!!

 

Turistička agencija „GAT" je agencija sportske specijalizacije sa sjedištem u Medulinu koja uspješno posluje dvadeset godina na području Istre, najatraktivnije turističke regije Republike Hrvatske. U kreiranju naše sportske ponude koristimo prednosti blage mediteranske klime, hotelskog smještaja visoke kvalitete, bogate sportske infrastrukture, te kulturnih i prirodnih znamenitosti.

   

Planirate li organizirati pripreme za Vaš klub sljedeće godine ?

Želite li za Vašu grupu organizirati aktivni odmor ?

Nalazite se na pravom mjestu !!!!

 

Kao specijalisti za organizaciju sportskih priprema najveći smo uspjeh ostvarili kod sljedećih sportova : nogomet, atletika, biciklizam, triatlon, rukomet, tenis, jedrenje i veslanje. U 2017. godini smo s 380 sportskih grupa, koje su organizaciju priprema prepustili našoj agenciji ostvarili 48.000 noćenja sportaša iz različitih europskih i vaneuropskih zemalja.

Naše dugogodišnje iskustvo i suradnja s kvalitetnim partnerima garantiraju, da je ponuda u našim destinacijama brižljivo odabrana i stalno kontrolirana. Osim optimalnog odnosa cijene i usluge, želje, potrebe i očekivanja naših gostiju su nam osnovni preduvjet u sastavljanju ponuda za organizaciju priprema. Naravno, te se želje i potrebe između različitih grupa znatno razlikuju. Dok državne reprezentacije i profesionalne ekipe zahtjevaju hotele najviše kategorije s „all inclusive" paketima, amaterske ekipe će se zadovoljiti i s dobrim hotelom niže kategorije i izborom skromnijeg paketa usluga. Razlike ima i kod izbora destinacije, broja osoba koje sudjeluju na pripremama, trajanju priprema, izboru kategorije i usluga hotela, te ponajviše glede gornje granice cijene, koju si klub može priuštiti.

Naš je dugogodišnji cilj, da li se radilo o profesionalcima ili amaterima, organizirati takve pripreme, koje će biti prilagođene željama, potrebama i očekivanjima svakog kluba. Uvjerite se u ozbiljnost naše ponude, sjednite pet minuta s Vašim kolegama u klubu, ispunite neobvezujući formular za upit u glavnom izborniku, te nam ga pošaljite e-mailom. Po primitku upita mi ćemo se pobrinuti, da s Vama odmah stupimo u kontakt, te da Vam pošaljemo detaljne ponude.

     

Zašto odabrati Istru i našu agenciju za organizaciju Vaših priprema ?

 

- Klima : blaga mediteranska klima omogućava treniranje na otvorenom tokom cijele godine,      

- Sportska infrastruktura : svaka je destinacija iz naše ponude bogata kvalitetnim sportskim sadržajima, što je čini idealnim mjestom za organizaciju priprema,

- Smještaj : smještaj u kvalitetnim hotelima 3*, 4* i 5* s odabranim paketom usluga,

- Prehrana : self service" prehrana u svim hotelima s bogatom ponudom hrane prilagođene sportašima,

- Položaj : povoljan geografski položaj istarskog poluotoka i dobra prometna povezanost.

- Istra/Hrvatska u EU : od 01.07.2013, Hrvatska je punopravna članica EU,  

- Servis : naši su predstavnici svakodnevno na raspolaganju gostima, tako da se treneri i funkcioneri kluba nesmetano bave trenažnim procesom, dok ćemo se za sve ostale potrebe pobrinuti mi. Naša usluga traje „24 sata dnevno". Nijedna Vam agencija, bez ovlaštenog predstavnika unutar samog sportskog centra ne može pružiti adekvatan servis,

- Prijateljske utakmice, turniri, natjecanja : kao agencija sportske specijalizacije s 15-godišnjim iskustvom garantiramo Vam organizaciju utakmica protiv adekvatnih hrvatskih ili međunarodnih partnera s ovlaštenim sucima Hrvatskog Nogometnog Saveza,

- Cijene : odličan odnos razine cijene i usluge. Garantiramo Vam najbolju cijenu za uslugu koju kupujete kod nas,

- Extra usluge : dnevne novine iz Vaše zemlje, organizacija press-konferencija, prezentacije igrača, organizacija eventa u toku priprema, media support, transfer servis ili najam automobila za rukovodioce, pomoć u pribavljanju viza za članove ekipe . . .

   

Ispunite neobvezujući formular za upit u glavnom izborniku, te nam ga pošaljite e-mailom.

Ukoliko imate vremena, posjetite nas osobno !!!

Biti će nam zadovoljstvo ugostiti Vas, te zajedno razgledati sve destinacije u našoj ponudi i savjetovati Vas o paketu usluga, koji bi najbolje zadovoljio Vaše potrebe.

 

Opći podaci o trgovačkom društvu :

 

Tvrtka/naziv : GAT – TURISTIČKA AGENCIJA društvo s ograničenom odgovornošću za turizam i turistička agencija

Skraćena tvrtka/naziv : GAT - turistička agencija d.o.o.
Sjedište : Osipovica 31, 52203 Medulin, Hrvatska

Sudski registar : društvo upisano kod Trgovačkog suda u Pazinu

Matični broj subjekta (MBS) : 040115916
Osobni identifikacijski broj (OIB) : 78253818338

EU porezni broj : HR - 78253818338

Matični broj (MB) : 1360230
Iznos temeljnog kapitala: 20.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti

Direktor : Bernobić Alen, zastupa društvo samostalno i pojedinačno

Banka : OTP Banka d.d. Split, Domovinskog rata 61, 21000 Split, Hrvatska

Žiro račun : HR2724070001118012740

Devizni račun : HR1924070001500001406

SWIFT (BIC-CODE) : OTPVHR2X

 

Predmet poslovanja : organizacija sportskih paket aranžmana, organizacija sportskih priprema, turnira i sportskih manifestacija, posredovanje ugostiteljskih usluga i usluga prijevoza, organizacija prihvata i transfera putnika, zastupanje domaćih i stranih putničkih agencija, davanje turističkih obavijesti i promidžbenog materijala, posredovanje u sklapanju ugovora o osiguranju putnika i prtljage, pomoć u pribavljanju putnih isprava, viza i drugih isprava potrebnih za prijelaz granice i boravak u inozemstvu, rezervacija, nabava i prodaja ulaznica za sve vrste priredbi i kulturnih objekata, te prodaja robe vezane za potrebe putovanja, iznamljivanje i posredovanje u iznajmljivanju vozila, letjelica i plovnih objekata.

 

Poslovnica :

Adresa : Osipovica 32, 52203 Medulin, Hrvatska

Voditelj poslovnice : Bernobić Alen

Ovlaštenja voditelja poslova : vođenje i nadzor djelatnosti, operativnih i administrativnih postupaka, te nadzor, kvaliteta i sigurnosti usluge, uključivo i usluge dobavljača.

Tel : +385 98 335213

Tel/Fax : +385 52 576799
E-mail : gat@pu.t-com.hr
ID kod : HR-AB-52-140115916
Radno vrijeme poslovnice : 08.00 – 16.00 sati (ponedjeljak – petak)

 

Nadležno tijelo čijem službenom nadzoru podliježe djelatnost turističke agencije :  Državni inspektorat, Turistička inspekcija, Šubićeva 29, 10000 Zagreb, e-mail : turisticka.inspekcija@dirh.hr, tel: + 385 1 2375 100.

 

Opći uvjeti poslovanja : za paket aranžmane u kojima nastupamo u svojstvu organizatora putovanja naša ovlaštenja utvrđena su Zakonom o pružanju usluga u turizmu, a naši Opći uvjeti poslovanja dostupni su ovdje.

 

Obavijest o načinu podnošenja prigovora : eventualno nezadovoljstvo pruženom uslugom klijenti mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi osobno u prostorijama agencije ili putem preporučene pošte, telefaksa ili elektroničke pošte na gore navedene adrese/brojeve. Postupak rješavanja prigovora opisan je u našim Općim uvjetima poslovanja dostupnima ovdje.

 

Facebook Image

Kontakt

GAT - turistička agencija d.o.o.
Poslovnica : Hotel Arena Holiday, Osipovica 32, HR-52203 Medulin

Tel : +385 98 335213
Tel/Fax : +385 52 576799
E-mail : gat@pu.t-com.hr
Homepage : www.gat.hr
Whatsapp & Viber : +385 98 335213

OIB : 78253818338 / MB : 1360230
ID :  HR-AB-52-040115916

Radno vrijeme poslovnice :

ponedjeljak - petak : 08.00 - 16.00 sati

NAZOVITE ME

Molimo Vas unesite Vaše ime i broj telefona.

 • MANIFESTACIJE
 • AKTIVNOSTI
 • GRUPE MLADIH
 • BUSTRANSFER
 • Upit emailom

AKTIVNOSTI

Tijekom priprema smo Vam u mogućnosti između planiranih treninga, utakmica i natjecanja ponuditi mnogobrojne aktivnosti, koje će dodatno ojačati osjećaj zajedništva između članova Vašeg kluba i posebno osigurati više zabavnih trenutaka, kojih će se ubuduće svi vrlo rado sjećati …

 

Go-kart 

kart

Više atraktivnih go-kart staza u blizini hotela osigurati će poseban užitak ljubiteljima vožnje i brzine. Do pustite da Vam organiziramo utrku u više grupa, te provedite zabavno poslijepodne.

 

Paint-Ball 

paint

Za ljubitelje paint-balla na raspolaganju stoji više centara uzduž istarske obale, gdje možemo ekskluzivno za Vaš klub osigurati najam opreme (tuta, maske, markeri) i vrlo atraktivne lokacije unutar pošumljenih zona, kao i različite prepreke koje će igru učiniti još zabavnijom.

 

Biciklističke ture u pratnji stručnih vodiča

bike

Izlet biciklom je najbolji način kako bi se dobro upoznao jedan lokalitet. Na raspolaganju imamo velik broj bicikala, koje ćemo Vam vrlo rado staviti na raspolaganje, kako bi u pratnji specijaliziranog vodiča posjetili destinaciju u kojoj ste na pripremama ili okolicu. Osobito je interesantno vožnju biciklom kombinirati s degustacijama vina ili laganim ručkom u unutrašnjosti Istre. Naravno, ukoliko netko pretjera sa hranom ili pićem, možemo ga vratiti u hotel i našim prijevoznim sredstvima …

 

Brodski izleti 

boat

Ovisno o terminu u kojem dolazite na pripreme u mogućnosti smo Vam ponuditi mnogobrojne brodske izlete, koje možemo organizirati, ili kao jednostavnu panoramsku vožnju u trajanju od cca. 1-2 sata kojom s morske strane možete razgledati prekrasnu obalu sa mnogobrojnim uvalama, otocima i drugim prirodnim i kulturnim znamenitostima, ili možemo dodatno organizirati i ručak na bazi ribljeg ili mesnog menua, te uz pratnju vodiča razgledati jedan otok ili grad na zapadno-istarskoj obali …

 

Razgled istarskih gradova : Pula, Rovinj, Poreč, Motovun, Hum

Poludnevni izlet i šetnja uz pratnju vodiča po Puli ili Rovinju je idealan izbor, kako bi se ekipa odmorila od svakodnevnog treniranja. Iskoristite priliku i razgledajte istarske gradove koji svojom ljepotom svagog ljeta privlače milijune turista na istarske plaže …

 

r1

r2

 

Istarska večera

iv

U mogućnosti smo Vam ponuditi tradicionalnu istarsku večeru na bazi mesnih ili ribljih specijaliteta u tipičnom restoranu. Stornirajte jednu od večera u hotelskom restoranu i odlučite se da jednu večer sa Vašim klubom provedete u tipičnom istarskom ambijentu, te uz vatru i dobru kaplju vina degustirate istarske specijalitete na bazi mesnih ili ribljih menua, pošto je Istra osobito popularna radi vrlo dobre kuhinje.

 

Degustacija vina ili maslinovog ulja 

dgv

Istra je regija poznata po svojim vinima i maslinovim uljima. Dopustite nam da Vam organiziramo degustaciju vina ili maslinovog ulja, te će Vas nekoliko čašica vina uz krišku sira i pršuta vrlo brzo uvjeriti u kvalitetu ovih proizvoda po kojima je naša regija osobito poznata ...

 

 

 

 

 

Kako je gotovo nemoguće prikazati sve što možete vidjeti i uživati s nama, navedeni izleti samo su presjek najvećih izleta koji postoje u našoj izletničkoj organizaciji. Na osnovi Vaših želja u mogućnosti smo organizirati cijelu paletu drugih vrlo zanimljivih izleta, kao što su razne panoramske vožnjebrodom koje ćemo za Vas obogatiti ukusnimjelovnicima (mesnim ili ribljim), ili vinskim degustacijama u tipičnim ambijentima (konobama i restoranima) provjerene kvalitete i usluge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otočje čuveno po svojim znamenitostima - drvo masline iz IV. stoljeća, drvored iz 1905. godine, Safari park, Bizantski Kastrum nastanjen od II. stoljeća prije Krista, zbirka Tito na Brijunima, Arheološki muzej te mnoštvo drugih zanimljivosti.

 

Izlet koji sve oduševljava, jer posjet gradu zanimljive i bogate prošlosti s čuvenim Mostom uzdaha, duždevom palačom i neizostavnim gondolama, nešto je što uistinu vrijedi vidjeti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posjet NP Plitvička jezera bit će nezaboravan doživljaj upravo zbog prekrasne prirode, mnoštva šumovitih slapova i jezera, te bujne planinske hladovine.

 

Razgledavanje istarskog polutoka i njegovih znamenitosti, prelijepa obala i zanimljiva unutrašnjost, razlog je da provedete dan na Istratour-u.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova cjelodnevna avantura započinje panoramskom vožnjom brodom prema otoku Mali Brijun, stručni turistički vodiči upoznat će vas s prošlošću otoka te odvesti vas u razgled utvrde graćene potkraj XIX. stoljeća. Program se nastavlja pauzom za ručak na terasi restorana u sjeni stoljetnih borova. Nakon ukusnog obroka moći ćete izabrati vlastitu plažu, uživati u kristalno čistom moru u jednoj od uvala i na jedan dan doživjeti privatnost vlastitog otoka.

 

Avantura na ovaj poludnevni izlet prema otoku Malom Brijunu, zapoćinje panoramskom vožnjom brodom uz pratnju strunih vodia. Na otoku imate mogućnost samostalno razgledati utvrdu graćenu potkraj XIX. stoljeća koja svojom velićinom i monumentalnoću nadmašuje sve ostale utvrde ili jednostavno izabrati vlastitu uvalu i uživati u odmoru i kupanju. Pobjegnite od prenapućenih gradskih plaža na Mali Brijun - otok netaknute prirode, kristalno ćistog mora i na jedan dan doživite privatnosti vlastitog otoka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duh istarske gostoljubivosti, tradicije i vesele atmosfere uz domaće delicije, ukusno vino i muziku, možete doživjeti na prekrasnom večernjem izletu selu u samom srcu Istre.

 

 

 

 

 

 

 

 

U koperaciji s našim partnerima svojim gostima u izletničkoj djelatnosti pružamo i usluge kopnenih autobusnih transfera svih vrsta (aerodromske, hotelske ili iz neke druge destinacije) u komfornim vozilima, a na Vaš zahtjev stavit ćemo Vam na raspolaganje turističke vodiče s višegodinjim iskustvom i znanjem, kako bi Vaš odmor učinili jedinstvenim i nezaboravnim.

 

TRANSFERI  

Putem ovlaštenih partnera pružamo usluge transfera za zrakoplovne kompanije, hotele, marine, turističke agencije i individualne goste na svim relacijama u zemlji i inozemstvu. Nudimo usluge prijevoza sportskim klubovima, poslovnim subjektima, organizatorima kongresa i seminara. Usluga cjelodnevnog ili kraćeg najma vozila s vozačem jamči Vam maksimalnu udobnost i sigurnost najnovijih modela automobila, kombi vozila, autobusa uz točnost, ljubaznost i podršku profesionalnih vozača našeg partnera "FILS" d.o.o. iz Banjola.

 

AUTOBUSI :

AUTOBUS SETRA S 515 HD - visokoturistički autobus , Radio, mp3, TV, DVD - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S 515 HD - visokoturistički autobus , Radio, mp3, TV, DVD - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS MAN LION COACH – VIP Bus posebna izvedba - 29 putničkih sjedala

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 HD – visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd, WC - 49 putničkih sjedala

AUTOBUS MERCEDES TOURISMO – visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd, WC - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS MERCEDES TOURISMO – visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd, WC - 53 putničkih sjedala

   

MIDI BUSEVI :

MIDI AUTOBUS MERCEDES COBRA - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 35 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS TEMSA OPALIN - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 34 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS OTOKAR NAVIGO - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 31 putničko sjedalo

MIDI AUTOBUS MERCEDES SPRINTER - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - Vip Midi Bus - 19 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS RENAULT MASTER - 14 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS RENAULT MASTER - 13 putničkih sjedala

   

MINI BUS :

MINI AUTOBUS MERCEDES V Classa - Vip Mini Bus - 7 putničkih sjedala

MINI AUTOBUS MERCEDES VIANO - Vip Mini Bus - 7 putničkih sjedala

MINI AUTOBUS MERCEDES VITO - 8 putničkih sjedala

MINI AUTOBUS OPEL VIVARO - 8 putničkih sjedala
 

403

ALERTNOTAUTH

You may not be able to visit this page because of:

 1. an out-of-date bookmark/favourite
 2. a search engine that has an out-of-date listing for this site
 3. a mistyped address
 4. you have no access to this page
 5. The requested resource was not found.
 6. An error has occurred while processing your request.

Please try one of the following pages:

If difficulties persist, please contact the system administrator of this site.

ALERTNOTAUTH